TheMooseBayLogo
Favorilerim

Erkek
the moose bay blog
Filtreler

Cinsiyet

Ürün Tipi

Ürün Cinsi

Renk

Beden
40
41
41.5
41½
42
42.5
42½
43
43.5
43½
44
44.5
44½
45
46
47
48
41⅓
42⅔
43⅓
44⅔
45⅓

Marka

Fiyat

Bot ve Çizme (68)

Sorel
Koyu Gri
8.499,90 TL4.249,95 TL
Sorel
Kahverengi
Siyah
11.999,90 TL5.999,95 TL

Spor ve Aktif Yaşam İçin En İyi Erkek Bot Modelleri

Çetin kış şartlarına karşı vücut ısını korumak için ihtiyacın olan ilk ürün kaliteli bir bot! Sonbahar ve kış aylarında gündelik yaşamının ayrılmaz bir parçası olan erkek bot modelleri, sadece soğuğa karşı ayaklarını sıcak tutmakla kalmaz, özel günlerde de kombinlerine şık bir dokunuş yapar. Hem gündelik yaşamda hem özel gün ve gecelerde kullanmak üzere bot satın almak istediğinde renk alternatifleri bulunduran, farklı zevklere dokunan, kaliteli ve su geçirmez nitelikte erkek bot modelleriyle karşılaşabilirsin. Bu geniş ürün yelpazesi içinde ihtiyaçlarına dokunan ve zevklerine hitap eden ürünleri erkek bot kategorimizde bulabilirsin. 

Erkek Bot Modelleri Nelerdir?

Kış ve sonbahar aylarındaki gereksinimleri karşılamak üzere üretilen erkek bot ürünleri, farklı kullanım alışkanlıkları ve beğeniler doğrultusunda çeşitlenir. Özellikle kullanım alışkanlıkları çerçevesinde kısa bot ve uzun bot modelleri karşına çıkar. Bu iki modelden hangisi sana daha rahat hissettiriyorsa ona yönelebilirsin. Seçimini yaparken satın alacağın ürünün kullanım alanını göz önünde bulundurmalısın.

Geniş bir kullanım alanına sahip olan botlar, doğa yürüyüşlerinden çeşitli sosyal etkinliklere kadar sayısız anda sana eşlik eder. Gündelik yaşam için rahat hissetmeni sağlayacak erkek spor bot modelleri öne çıkarken doğa yürüyüşlerinde hafif ve esnek tabanıyla yorulmanı geciktirecek outdoor bot modelleri tercih edilir. Ayrıca kombinini göz alıcı bir biçimde tamamlaman için deri bot ve süet bot çeşitleri de bulunur. Tüm bu bot modellerini ayrıntılı şekilde inceledikten sonra kendin için en ideal ürünü bulabilirsin.

Erkek Deri Bot Modelleri

Şık bir görünüm sağlayan erkek deri bot modelleri aynı zamanda dayanıklı yapılarıyla öne çıkar. Bu nedenle deri bot çeşitleri sadece görsel zenginlik arayanların değil, aynı zamanda uzun kullanım ömrü isteyenlerin de ilk tercihleri arasında yer alır. Sade ama estetik yapılarıyla güçlü bir ürün haline gelen deri kısa botlar, bu yönleriyle farklı kıyafetlere rahatlıkla uyum sağlar. Ayrıca kolay temizlenebilen yapıya sahip olması da bir diğer cazip yönüdür. Dünyaca ünlü markaların yer aldığı erkek bot kategorimizdeki Sebago erkek deri botlarla istersen günlük şıklığı yansıtabilir, istersen kamp alanlarında konforu yakalayabilirsin.

Erkek Outdoor Bot Modelleri

Outdoor botlar zorlu hava koşullarına ve zemin şartlarına karşı koruma sağlayan yapılarıyla öne çıkar. Bu ürünlerin su geçirmezlik konusunda maksimum performans göstermesi son derece önemlidir. Yürüyüş, dağcılık, kamp ve benzeri aktivitelerde yağmur, kar gibi hava koşullarına; bataklık gibi zemin şartlarına uyum sağlayarak ayaklarını en iyi şekilde koruması gerekir. Bu özelliğe nefes alabilirlik, ayak desteği ve bilek koruması da eklendiğinde ayakların tüm olumsuz şartlara hazır demektir! Sen de bu cezbedici özelliklerden yararlanmak için kategorimizde kendine en uygun outdoor bot modelini bulabilirsin.

Erkek Spor Bot Modelleri

Spor görünümden ve alıştığın konfordan vazgeçemiyorsan rotanı erkek spor bot modellerine çevirebilirsin. Konfor içinde hissettirmenin yanı sıra hareket özgürlüğü de tanıyan spor bot ürünleri, taban ve gövde desteğiyle rahatlık sağlar. Ayrıca su geçirmezlik özelliğiyle öne çıkan modeller, ayaklarının ıslanmasını engeller. Böylelikle bir botta aradıklarını bu modellerde de kolaylıkla bulabilirsin. Özellikle bu noktada kalitesini kanıtlamış olan Columbia erkek bot modellerine göz atabilirsin.

Erkek Su Geçirmez Bot Modelleri

Mevsim şartları, karlı ve yağmurlu havalarla bir araya gelince botlarda aranılan ilk özellik su geçirmez olmasıdır. Bu sebeple erkek kışlık bot modelleri içinde su geçirmez nitelikte olan ürünler dikkat çekmeyi başarır. Erkek su geçirmez bot modelleri kaliteli yapısının dışında renk ve tasarım seçenekleri de sunar. Böylelikle sadece su geçirmez yapıda erkek kar botuna sahip olmakla kalmaz, zevklerine hitap bir ürüne kavuşma fırsatı da yakalayabilirsin.

Erkek Outdoor Bot Modelleri ve Özellikleri

Erkek outdoor bot modelleri; soğuk hav

Devamını oku

The Moose Bay

The Moose Bay’de, biz, açık hava maceralarında her türlü koşula hazırlıklı olmanı sağlayan dünyaca ünlü markalara ait ürünleri tek bir çatı altında birleştiriyoruz.
Hesap
Yeni Üyelik
Sosyal Medya
Ödeme Yöntemi
iyzico
3d secure
Bize Ulaşın

Hafta içi 08:30 - 17:00 arası tüm müşteri temsilcilerimiz hizmetinizde.
musterihizmetleri@themoosebay.com
0850 733 08 62

2023 ©THE MOOSE BAY
The Moose Bay bir GÖZALAN GROUP markasıdır.