TheMooseBayLogo
Favorilerim

Erkek
the moose bay blog
Filtreler

Cinsiyet

Ürün Tipi

Ürün Cinsi

Renk

Beden
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL

Marka

Fiyat

Sweatshirt (91)

Helly Hansen
Lacivert
Gri Melanj
Beyaz
+
3.090,00 TL
Helly Hansen
Lacivert
Gri Melanj
Beyaz
+
3.090,00 TL2.163,00 TL

Erkek Sweatshirt

Outdoor giyimden günlük kombinlere kadar kurtarıcı görevi gören erkek sweatshirt modelleri, gün boyu konfor sunar ve pek çok özelliği ile ortam koşullarına uyum sağlamana yardımcı olur. Columbia, Helly Hansen, Mountain Hardwear ve Oakley gibi markaların erkek sweatshirt modellerini kullancılara sunan The Moose Bay sayesinde hem şık olabilir hem de aktivitelerini keyifli bir şekilde tamamlayabilirsin. Nefes alan ve ısı yalıtımı sunan kumaşlar ile tamamlanan erkek sweatshirt seçenekleri aynı zamanda fermuar, kapüşon ve cep gibi özelliklerle her koşulda ihtiyaçlarını karşılamak için özenle üretilir. Bu sayede renk ve desenlerine göre seçebileceğin erkek hoodie modellerini özelliklerine göre rahatlıkla tercih edebilir, modern tasarımlarla stilini yansıtmaya devam edebilirsin.


Erkek Sweatshirt Özellikleri Nelerdir?

Bahar ve kış aylarında erkek gardıroplarının vazgeçilmezlerinden biri olan sweatshirt modelleri çift fermuar, kapüşon, sıfır ve dik yaka, kanguru cep, ekstra cep gibi özelliklerle donatılır. Bu özellikler sayesinde hem iç hem de dış mekan kullanımında hava şartlarına ve kullanım alışkanlıklarına uyum sağlar. Gelişen teknolojilerle birlikte daha fazla özellik kazanan kumaşlar ise basic erkek sweatshirt modellerinin işlevlerini artırır. Erkek sweatshirt özellikleri ise şöyle sıralanabilir:


  • Pamuklu, polyester ve polar kumaşlardan yapılan hemen her tür erkek sweatshirt rahat hareket sağlamak amacıyla elastik özelliklere sahiptir.
  • Isı yalıtımı sunan polar erkek sweatshirt çeşitlerine ek olarak ısıyı içeride tutan ancak nefes almaya devam eden polyester sweatshirtler de mevcuttur.
  • Cepli erkek sweatshirt modellerinde bulunan kanguru ya da yan cepler ellerinin ısınmasına yardımcı olurken, kişisel eşyalarını da yanında taşımana olanak tanır.
  • Markaların sunduğu teknolojilere göre değişkenlik gösteren özellikler arasında su yalıtımı da bulunur. Bu sayede outdoor aktivitelerinde beklenmeyen yağmurlara karşı hazırlıklı olabilirsin.
  • Bazı Columbia erkek sweatshirt modellerinde leke koruması bulunur. Bu özel kumaş su ve lekelere karşı direnç gösterir ve açık hava etkinlikleri için idealdir.

 

Konfor Sunan Erkek Sweatshirt Modelleri

Şık baskıları ve renkleri sayesinde pek çok seçenek sunan kapüşonlu erkek sweatshirt çeşitleri hem rahat hem de çok yönlü kullanıma sahiptir. Markalara göre farklı boyutlarda ve özelliklerle tasarlanan kapüşon çeşitleri bağcıkları ile ayarlanarak hava girişini engeller ve kafanı soğuk havaya karşı korur. Hava değişimlerine ayak uydurmanı sağlayan fermuarlı erkek sweatshirt modelleri ise tam ve yarım fermuar olarak ikiye ayrılır. Tam fermuarlar tek ya da çift yönlü açılabilir. En büyük özelliği ise rahatlıkla çıkarılabilir olması ve hava durumuna göre katmanlama yapmana izin vermesidir. Örneğin gündelik giyimin ya da outdoor kombininde bir fermuarlı erkek sweatshirt altına t-shirt giyerek hava sıcaklığı arttığında çıkarabilir, sıcaklık düştüğünde ise tekrar rahatlıkla giyebilirsin. Aynı zamanda yumuşak kumaşlardan yapıldıkları için üzerine ekstra bir mont giymen de mümkündür. 

 

Sweatshirtleri öne çıkan özelliklerinin yanı sıra renk ve baskılarına göre seçebilir, kombinlerine dahil edebilirsin. Gardıropların olmazsa olmazı siyah erkek sweatshirt çeşitleri hemen her koşulda giyilebilir tasarımlara sahiptir. Beyaz erkek sweatshirtler nötr rengi sayesinde pek çok renkle eşleştirilir ve zahmetsiz kombin olanağı sunar. Ancak hem koyu hem de açık tonlarıyla dikkat çeken kırmızı, sarı, mavi ve yeşil erkek sweatshirt modelleri ile kendine özgü stilini yansıtabilir, sokak modasına uyum sağlayan kombinlere imza atabilirsin.

 

En İyi Erkek Sweatshirt Markaları Hangileridir?

Outdoor ürünleri ile öne çıkan ve teknolojik özelliklerle donatılan Columbia ve Mountain Hardwear erkek sweatshirt modelleri ısı yalıtımı başta olmak üzere konforunu artıran avantajlara sahiptir. Her biri zorlu koşullara dayanabilecek materyallerden üretildiği için hem şehir içinde hem de doğada tercih edilebilir. Güneş ve rüzgar koruyucu yaka detayı, hava girişini önleyen etek ucu ipi sayesinde soğuk hava koşullarına hazırlıklı olmanı sağlar. Helly Hansen erkek sweatshirt modelleri ise zengin renk seçenekleri ve modern tasarımlarıyla öne çıkar. Bu sayede sportif tarzını bir üst seviyeye taşıyabilir ve gardırobunda pantolonlarla kombinleyebilirsin. Oakley erkek sweatshirt modelleri daha basic tasarımlar arayanlar için idealdir. Bu sweatshirtleri eşofman altları ile hafta sonu aktivitelerinde değerlendirebilir, açık hava etkinliklerinde tüm özelliklerinden yararlanabilirsin. Sen de The Moose Bay’i ziyaret ederek stilini en iyi şekilde tamamlayacak erkek sweatshirt’leri bulabilirsin.

Devamını oku

The Moose Bay

The Moose Bay’de, biz, açık hava maceralarında her türlü koşula hazırlıklı olmanı sağlayan dünyaca ünlü markalara ait ürünleri tek bir çatı altında birleştiriyoruz.
Hesap
Yeni Üyelik
Sosyal Medya
Ödeme Yöntemi
iyzico
3d secure
Bize Ulaşın

Hafta içi 08:30 - 17:00 arası tüm müşteri temsilcilerimiz hizmetinizde.
musterihizmetleri@themoosebay.com
0850 733 08 62

2023 ©THE MOOSE BAY
The Moose Bay bir GÖZALAN GROUP markasıdır.