TheMooseBayLogo
Favorilerim

Erkek
the moose bay blog
Filtreler

Cinsiyet

Ürün Tipi

Ürün Cinsi

Renk

Beden
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL

Marka

Fiyat

Polar Üst (116)

Columbia
Koyu Gri
Beton Gri
Bal Sarısı
2.849,90 TL
Helly Hansen
Lacivert
Beyaz
Yeşil
1.150,00 TL805,00 TL
Columbia
Deve Tüyü
Yeşil
Lacivert
+
4.349,90 TL

Erkek Polar

Soğuk kış günlerinde ya da zorlu hava koşullarına maruz kaldığın anlarda rahat tutan kumaşları ve farklı dizayn özellikleri ile dikkat çeken erkek polar çeşitlerini tercih edebilirsin. The Moose Bay’in zengin polar modellerine göz atarak kendi zevklerine en uygun ürünü seçerek hemen kullanmaya başlayabilirsin. Farklı materyallerden üretilen sıcak tutan erkek polar modellerini outdoor sporları esnasında gönül rahatlığı ile değerlendirebilirsin. Beyaz, siyah, yeşil ve kahverengi erkek polar renkleri arasından dolabına en çok uyum sağlayan ürüne The Moose Bay’in cazip avantajları ile sahip olabilirsin. Erkek polar ceket, yelek, hırka, sweatshirt veya mont gibi farklı kullanım özellikleri ile öne çıkan ürün skalasından dilediğini dolabına ekleyebilirsin. Erkek polar yarım fermuarlı ya da boydan boya fermuarla tasarlanan modelleri de göz önünde bulundurarak seçimini yapabilirsin.


Sıcak Tutan Erkek Polar Mont Modelleri Hangileridir?

The Moose Bay tarafından beğenine sunulan ürünler arasından erkek polar mont modelleri geniş kullanım alanları ile öne çıkar. The Moose Bay’in sıcak tutan polar modelleri arasında dikkat çekenler şu şekilde sıralanabilir:


  • Columbia Erkek Polar: hem gündelik kullanıma hem de zorlu hava koşullarına uygunluğu ile dikkat çeker. Bu cepli erkek polar ürününün göğüs kısmında fermuarlı bir bölme bulunur.
  • Jack Wolfskin Erkek Polar: Hafifliği ile öne çıkan ürün, canlı renk seçenekleri ile fark yaratır. Geri dönüştürülebilir pet şişelerden üretilen bu siyah erkek polar ekstra sıcak tutan özel bir katmana sahiptir. 
  • Mountain Hardwear Erkek Polar: Zorlayıcı hava koşullarında spor yaparken klasik çizgilerden vazgeçmemek istersen bu modellere göz atabilirsin. Trekking, dağcılık ve kamp yaparken kullanabileceğin bu yarım boğazlı erkek polarları farklı katmanları ile tam bir koruma sağlar.

 

Tüm bu kaliteli outdoor markaların ürünlerini inceleyerek The Moose Bay üzerinden hemen sahip olabilirsin.


Fermuarlı Erkek Polar Çeşitleri Nelerdir?

Farklı tasarım detayları ile girdiğin her ortamda fark edilmeni sağlayan yarım fermuarlı erkek polar modellerini kış aylarında mont ve kabanlarının içine rahatlıkla giyebilirsin. Sıcak tutan kumaştan imal edilen asker yeşili erkek polar modelleri de tüylenme yapmayan kaliteli materyale sahiptir. Nefes alabilen kumaştan üretildiği için gün boyunca rahat etmeni sağlayan bu fermuarlı erkek polar ürünleri yan taraflarında bulunan cepleri ile de pratik bir kullanım imkânı yaratır. The Moose Bay’in erkek polar sweatshirt modelleri sportif bir görünüm ortaya koyduğu için sıklıkla tercih edilen ürünler arasında yer alır. Farklı renk parkaların veya kabanların ile kombinleyebileceğin beyaz erkek polarları bedenini sararak sıcak tutar. Kaliteli kumaşları ve esnek yapıları ile gün boyunca rahat etmeni sağlayan erkek polar modelleri, farklı beden seçenekleri ve zengin renk çeşitliliği ile her yaştan kullanıcının dolabında yerini alır. 


Kapüşonlu Erkek Polar Ürünleri Nasıl Kombinlenir?

Özellikle sonbahar ve kış aylarında sportif giyimin vazgeçilmez öğelerinden olan kapüşonlu erkek polar modelleri yağmurlu ve karlı havalarda korunmanı sağlar. Kapüşonlu erkek polar seçenekleri için bazı günlük kombin önerileri ise:


  • Konforlu bir kullanım sunan bu ürünü bulunduğunuz bölgedeki hava durumuna göre şapka bölümü açık veya kapalı olarak kullanabilirsin. 
  • Bunun yanı sıra erkek polar yelek ürünlerini tercih ederek montlarının içine giyebilirsin. Ya da sonbahar günlerinde sadece bu yeşil erkek polar yelekleri giyerek dışarı çıkabilir rüzgarlı havalarda korunma sağlayabilirsin. 
  • Yelek ürünlerinin yanı sıra erkek polar hırka modellerine de gardırobunda yer vererek günlük kombinlerinde kullanabilirsin. Mont polarlara göre daha ince yapıda tasarlanan bu ürünleri gömleklerin veya sweatshirt’lerin üzerine tercih edebilirsin. 

 

The Moose Bay’in zengin koleksiyonlarına ve kaliteli markalarına göz atarak bedenine ve beğenilerine en uygun erkek polar modelini seçebilirsin. Dilersen bu ürünleri hediye olarak alabilirsin. Kaliteli kumaşlardan üretilen erkek polar çeşitleri uzun süreli kullanım sağladığı için ekonomik bir tercih olur. Sen de şimdi The Moose Bay sayfalarına göz atarak, kendin ya da sevdiklerin için sıcacık tutan erkek polarları satın alabilirsin.

Devamını oku

The Moose Bay

The Moose Bay’de, biz, açık hava maceralarında her türlü koşula hazırlıklı olmanı sağlayan dünyaca ünlü markalara ait ürünleri tek bir çatı altında birleştiriyoruz.
Hesap
Yeni Üyelik
Sosyal Medya
Ödeme Yöntemi
iyzico
3d secure
Bize Ulaşın

Hafta içi 08:30 - 17:00 arası tüm müşteri temsilcilerimiz hizmetinizde.
musterihizmetleri@themoosebay.com
0850 733 08 62

2023 ©THE MOOSE BAY
The Moose Bay bir GÖZALAN GROUP markasıdır.