TheMooseBayLogo
Favorilerim

Erkek
the moose bay blog
Filtreler

Cinsiyet

Ürün Tipi

Ürün Cinsi

Renk

Beden
41-42
42-43
43-44
45-46
46-47
27
28
29
30
31
32
33
35
36
37
38
39
40
41
41.5
42
42.5
42½
43
44
45
46

Marka

Fiyat

Sandalet ve Terlik (35)

Oakley
Siyah
Sarı
1.224,90 TL
Birkenstock
Haki
1.899,00 TL1.234,35 TL

Gündelik hayatta ayaklarınızın rahat etmesi için tasarlanan sandalet ve terlikler her geçen gün yeni modelleri ile çeşitlenerek arttırıyor. The Moose Bay, erkek terlikleri her yaştan kullanıcıya hitap eden geniş ürün skalası ile dikkat çekiyor. Hem spor hem şık tarza sahip bu modeller, günlük kıyafetlerinin tamamlayıcısı. Erkek sandalet modellerini, renkli şortlarla ve farklı kumaşlardaki pantolonlarınla rahatça giyebilirsin. 

 

Ayak sağlığı ön planda tutularak tasarlanan erkek sandalet ve terlik çeşitleri, kaliteli materyaller kullanılarak üretilir. Geniş beden seçeneği ile her ayak numarasına uyum sağlar. Farklı renkleriyle ve kalıplarıyla her türlü kıyafetini tamamlar. Örneğin, geniş kullanım alanına sahip Columbia erkek terlik çeşitleri, üstün özellikleri ile her hava şartına uyum sağlayan ürünler arasında yer alır. Parmak arası ve klasik modele sahip Helley Hansen terlikler de geniş numara seçeneği ile dikkat çeker.  


En Rahat Erkek Terlik Modelleri Hangileridir?

Erkek terlik çeşitleri, modern tasarımları ve kaliteli malzemeleri ile dört mevsim kullanılabilir özelliktedir. Konforlu kalıpları, parmak ve ayak bileklerine özel bölümleri ile dikkat çeken en rahat erkek terlik modelleri şu şekilde sıralanabilir:


  • Birkenstock Erkek Terlikleri: Zamansız tasarımları dikkat çeken markanın terlikleri suya dayanıklı ve içi yünlü modelleri ile dikkat çeker. Terliklerin önü açık ve kapalı modelleri de mevcuttur. Ayak parmaklarına özel bölümleri ile medikal açıdan da destek sağlar.
  • Quicksilver Erkek Terlik Çeşitleri: Yumuşak taban materyali ile öne çıkan bu terlikler, deforme olmayan mikrofiber astara sahiptir. Bu markaya ait plaj terlikleri de yine kaliteli malzemesi ile ayağın şeklini alır.
  • Merrel Erkek Terlik ve Sandalet Modelleri: Zorlu hava koşullarına dayanıklı olarak üretilen bu ürünleri; yürüyüş, tırmanış ve doğa gezisi gibi sporları yaparken gönül rahatlığı ile tercih edebilirsin.

 

Üstün teknolojilerle ayak sağlığı ön planda tutularak üretilen tüm bu terlik çeşitlerini The Moose Bay üzerinden inceleyerek fikir edinebilirsin.


Kullanışlı Erkek Sandalet Çeşitlerinin Özellikleri Nelerdir?

Özellikle bahar ve yaz aylarında kapalı ayakkabılar giymeyi tercih etmeyen erkekler farklı ürünlere yönelir. Erkek sandalet modelleri, ayağın sıcaklarda hava almasını sağlayarak terleme yapmaz. Bu özellikleri sayesinde tatillerde ve gezilerde erkekler tarafından sıklıkla tercih edilir. Outdoor erkek sandalet çeşitleri, hızlı ve adrenalin dolu hayat yaşayan erkeklerin bir numaralı tercihi olur. Farklı hava koşullarına göre tasarlanan bu modeller gelişmiş teknoloji ile üretilir. Columbia erkek sandalet çeşitleri, tüm zeminlerde ekstra bir tutunma gösterir. Böylece hareket alanın genişler. Kapalı erkek sandaleti olarak sana sunulan bu modellerin yan yüzeylerinde açık olan bölümler bulunur. Erkek halat sandalet çeşitleri de Birkenstock erkek sandalet modelleri gibi farklı görünmeyi seven erkekler tarafından tercih edilir. Açık erkek sandalet çeşitleri ile ilgileniyorsan bu modellere göz atabilirsiniz. Erkek sandalet fiyatları, ürünün; kalitesine, materyaline ve markasına göre farklılık gösterir. Tüm bu ürünleri inceleyerek kendine en uygun olan sandaleti The Moose Bay’de kolaylıkla seçebilirsin. 


En Uygun Erkek Terlik & Sandalet Modellerinin Fiyatları Nasıldır?

 

Ayakların rahat etmesi için tercih edilen ürünler arasında medikal açıdan destek sağlayan ortopedik erkek terlik modelleri dikkat çeker. Ayağın, içerisinde doğru hareket etmesi için destek sağlayan bu çeşitleri uzun saatler boyunca hiçbir sorun yaşamadan giyebilirsin. Fütüristik dizaynı ile göz dolduran uygun Arena erkek terlik modelleri, hem hafif hem de konforlu tasarımıyla ayağında yokmuş hissi yaratır. Ayağın şeklini alan ergonomik tabanı sayesinde her an rahat bir kullanım sağlar. Parmak arası tasarımları ile öne çıkan Oakley erkek terlikler ise sadelikten vazgeçemeyen erkeklerin tercihi olur. Jack Wolfskin terlik modelleri ince tasarım detaylarıyla sportif bir şıklık yaratmanızı sağlar. Yine aynı markaya ait Jack Wolfskin erkek sandalet modelleriyle her ortamda dikkat çekebilirsin. Ürünün, kaliteli file malzemesi çabuk kuruyan bir materyale sahiptir. Tüm bu açık veya önü kapalı erkek sandalet ve terlik çeşitleri arasından dilediğin modele karar vererek The Moose Bay’den satın alabilirsin.

Devamını oku

The Moose Bay

The Moose Bay’de, biz, açık hava maceralarında her türlü koşula hazırlıklı olmanı sağlayan dünyaca ünlü markalara ait ürünleri tek bir çatı altında birleştiriyoruz.
Hesap
Yeni Üyelik
Sosyal Medya
Ödeme Yöntemi
iyzico
3d secure
Bize Ulaşın

Hafta içi 08:30 - 17:00 arası tüm müşteri temsilcilerimiz hizmetinizde.
musterihizmetleri@themoosebay.com
0850 733 08 62

2023 ©THE MOOSE BAY
The Moose Bay bir GÖZALAN GROUP markasıdır.