TheMooseBayLogo
Favorilerim

Erkek
the moose bay blog
Summertide Kadın Ayakkabı

Summertide Kadın Ayakkabı

5.899,90 TL

3.834,94 TL

Renk: Cirrus Gri
Beden:
Adet: 1

Paylaş

Ürün BilgileriBL0173_031
Günlük stil, rahatlık ve dayanıklılığı bir araya getiren tekne ayakkabısı.

DENİZ TARZI

Bu hafif ve suya dayanıklı ayakkabının havalı ve günlük stilini çok seveceksin.

DAYANIKLI VE KONFORLU

Neopren iç bilek kısmı, file bot yapısı ve havalandırılmış köpük orta tabanı ile dayanıklı üst yüzeyi sayesinde güçlü, konforlu bir ayakkabı.

SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK

Hem üst yüzeyi hem de dış tabanı, çevre dostu uygulamalar kullanılarak geri dönüştürülmüş malzemelerden üretilmiştir.

  • Geri dönüşümlü malzemeler ve çevre dostu sürdürülebilir yöntemlerle üretilen üst yüzey
  • Konfor ve kavrama için file iç çorap yapısı ile neopren ayak bilekliği
  • Dayanıklılık sağlayan sentetik katmanlar
  • Hava girişi için gizli delikleri olan Bloom köpük orta taban
  • Islak yüzeyler için yüksek performans sağlayan geri dönüşümlü kauçuk taban

MALZEME

Tahmini teslimat süresi: Sipariş verildikten sonra 3 iş günü içerisinde kargoya teslim edilecektir.
İade Süresi: Online alışveriş sitemizden almış olduğunuz ürünü; kullanılmamış olması kaydıyla fatura tarihinden itibaren 30 gün içinde iade edebilme imkanı sağlıyoruz. 30 günlük iade süresi dolmuş, aksesuarları eksik, tahrip edilmiş, kullanımdan dolayı zarar görmüş ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir. Çorap ve iç giyim ürünlerinde hijyen dolayısı ile iade ve değişim işlemi yapılmamaktadır.

Online alışveriş sitemizden almış olduğunuz ürünlerde bir sorun olması ya da aldığınız ürünlerin beklentinizi karşılamaması durumunda, aldığınız ürününüzün kullanılmamış olması kaydıyla teslimat tarihinden itibaren 30 gün içerisinde faturanız ile birlikte iade edebilirsiniz Aşağıdaki adımları izleyerek kolaylıkla iadenizi gerçekleştirebilirsiniz:

1- Faturanızın altında bulunan iade bölümüne iade sebebinizi ve iade detaylarınızı yazmanızı önemle rica ederiz. Eğer faturanız yoksa; sevk/taşıma irsaliyenizle birlikte boş bir kağıda ürün/ürünlerinizle ilgili talebinizi yazabilirsiniz.

2- Faturanızı, iade etmek istediğiniz ürünler ile beraber siparişinizin gönderildiğine benzer bir poşet veya kutuya yerleştirin.

Adres niteliği taşıyan alıcı firma kodumuzu 1017707073 olarak paketin üzerine yazın. İade paketinizi herhangi bir YURTİÇİ Kargo şubesine teslim edebilirsiniz.

İade talep ettiğiniz ürün/ürünler tarafımıza ulaştıktan sonra, ilgili ekibimiz tarafından hızlı ve doğru bir şekilde incelenecek ve talebiniz değerlendirilecektir. İadeniz, Mesafeli Satış Sözleşmesi’ nde yer alan Madde 5’deki “Cayma Hakkı” ve Madde 6’daki “Cayma Hakkı Kullanılamayacak Ürünler” şartlarına uygun olmalıdır. İade ettiğiniz ürünlerin ödemesi, iade talebiniz onaylandıktan sonra ortalama 5 iş günü içerisinde gerçekleştirilir. Ancak banka prosedürleri gereği hesabınıza yansıması bankanıza bağlı olarak kredi kartı için 1-3 iş günü, banka kartı için 7-14 iş günü içerisinde kart hesabınıza yansımaktadır.

The Moose Bay

The Moose Bay’de, biz, açık hava maceralarında her türlü koşula hazırlıklı olmanı sağlayan dünyaca ünlü markalara ait ürünleri tek bir çatı altında birleştiriyoruz.
Hesap
Yeni Üyelik
Sosyal Medya
Ödeme Yöntemi
iyzico
3d secure
Bize Ulaşın

Hafta içi 08:30 - 17:00 arası tüm müşteri temsilcilerimiz hizmetinizde.
musterihizmetleri@themoosebay.com
0850 733 08 62

2023 ©THE MOOSE BAY
The Moose Bay bir GÖZALAN GROUP markasıdır.