TheMooseBayLogo
Favorilerim

Erkek
the moose bay blog
Filtreler

Cinsiyet

Ürün Tipi

Ürün Cinsi

Renk

Beden
XS
S
M
L
XL
2XL

Marka

Fiyat

Gömlek (87)

Columbia
Çağla Yeşil
Bal Sarısı
6.499,90 TL
Jack Wolfskin
Lacivert
7.399,99 TL5.179,99 TL
Columbia
Mor
Sarı
Turuncu
+
3.599,90 TL2.339,94 TL

Erkek Gömlek

Erkek giyim koleksiyonlarında yer alan gömlek modelleri çeşitli özelliklerle şık görünmeni sağlarken aynı zamanda yaz-kış hava koşullarında rahat hissetmene yardımcı olur. The Moose Bay erkek gömlek kategorisinde yer alan ünlü outdoor markaları sayesinde hem stiline hem de aktivitene uygun bir gömlek rahatlıkla bulabilirsin. Renk seçenekleri, tasarım detayları ve dayanıklı malzemeleriyle öne çıkan outdoor erkek gömlek çeşitleri günlük kombinlerinden açık hava etkinliklerine kadar pek çok kullanım için özenle tasarlanır. Dilediğin gibi seçebileceğin erkek gömlek modelleri uzun ve kısa kol gibi yazlık-kışlık seçenekler sunar. Bu sayede yılın tüm zamanları gömlek kombinleri yaparak sportif stilini ön plana çıkarabilir, hafif ve dayanıklı kumaş avantajlarından uzun süre yararlanabilirsin.

 


Erkek Gömlek Özellikleri Nelerdir?

Terletmeyen, nefes alan, yırtılma ve sökülmeye dirençli, hafif, güneş korumalı ve daha pek çok özellikle donatılan erkek gömlek çeşitleri, aynı zamanda geniş beden aralıkları ile sunulur. Bu gibi konfor sunan özelliklerle şık stili birleştiren Jack Wolfskin, Mountain Hardwear ve Columbia gibi markalar erkeklerin ilk tercihleri arasında yer alır. Uzun ya da kısa kol, cep detayları, rüzgar, su ve ısı yalıtımı özellikleri ile bilinen outdoor erkek gömleklerinin konfor sunan işlevleri ise şöyle sıralanabilir:


  • Terletmeyen erkek gömlek modelleri genellikle özel polyester kumaşlardan yapılır ve dokuma stili sayesinde içeride oluşan havayı hızla dışarı atacak özelliğe sahiptir. Bu sayede dokular arasında hava akışı sürekli olarak devam eder ve sıcak havalarda kuru kalmana yardımcı olur. 
  • Soğuk havalarda özellikle tercih edilen işlev ise rüzgar korumasıdır. Rüzgar geçirmeyen erkek gömlek modelleri sık dokunmuş polyester ipliklerden üretilir. Pamuklu modellere göre daha dayanıklı tasarlanan bu uzun kollu gömlek çeşitleri outdoor aktivitelerinde ve çok soğuk bölgelerde iyi bir ısı yalıtımı sunar.
  • Beklenmedik hava koşullarına uyum sağlamana yardımcı olan su geçirmez erkek gömlek modelleri ise hem şehir içi hem de açık havada kullanılabilecek son derece işlevsel ürünlerden biridir. Bu sayede bahar yağmurlarında da korunabilir ve kamp, trekking, balıkçılık gibi açık hava aktivitelerinde ekstra konfor elde edebilirsin.
  • Standart cepli erkek gömlek modellerine ek olarak gizli cepli ya da korumalı ceplere sahip olan tasarımları da tercih edebilirsin. Bu gömlekler özel ve kişisel eşyalarını korumana ve her zaman yanında taşımana yardımcı olur.

 


Şık ve konforlu Erkek Gömlek Modelleri

Erkek gömlek modelleri kısa ve uzun kol olmak üzere her mevsime uygun tasarımlardan oluşur. Ancak kısa ya da uzun kollu erkek gömlek çeşitleri sadece tasarıma göre değil kullanılan kumaşa göre de çeşitli mevsimlere uyum sağlar. Pamuklu, keten, polyester, geri dönüştürülmüş polyester gibi malzemelerle öne çıkan bu gömlekler dört mevsim giyilebilirlik sunar ve tüm yıl şık stilini yansıtmana izin verir. Kısa kollu erkek gömlekleri ise yaz ve bahar aylarına uygun üretilir. Bazı modellerde hava almasına ek olarak güneş koruması bulunur ve zararlı ışınların cildine temas etmesini önler. Tasarım detaylarının yanı sıra renk çeşitleri ile her erkeğin gardırobuna uyum sağlayan bu parçalar, günün her saati rahatlıkla tercih edilebilir. Beyaz erkek gömlek çeşitleri tıpkı basic tişörtler kadar çok yönlüdür ve ışınları yansıttığı için yaz aylarının vazgeçilmezidir. Siyah erkek gömlek modelleri ise nötr rengi sayesinde bej erkek gömlek seçenekleri gibi tüm renklerle kombinlenebilir. Daha renkli ve dikkat çekici tasarımları tercih ediyorsan kırmızı, bordo, sarı, turuncu, mavi ya da yeşil erkek gömlek modellerine göz atabilirsin.

 


Outdoor Erkek Gömlekleri Markaları Nelerdir?

Sportif, gündelik, basic ya da oduncu erkek gömleği modelleri tasarlayan outdoor markaları standart bir gömlekten fazlasını sunar. Dış ortam koşullarına uygun üretilen Columbia erkek gömlek modelleri UV korumasından ısı yalıtımına, leke korumasından nem itici özelliklere kadar pek çok işlevle donatılır. Bu sayede benzersiz stilini ve konforunu aynı anda koruyabilirsin. Jack Wolfskin erkek gömlek modelleri ise sportif tarzını destekleyen hafif ve esnek kumaşlara sahiptir. Özellikle hafif olması ile seyahatlerde ekstra avantaj sağlar. Outdoor markalar arasında şık tasarımlarıyla öne çıkan Mountain Hardwear erkek gömlek çeşitleri kırışmaz kumaşlarla farklı bir işlev sunar. Aynı zamanda kuruma hızıyla fark yaratan bu gömlekler açık hava etkinliklerinin vazgeçilmezlerinden biridir. Desenli ve basic modelleri ile gömleklere farklı bir bakış açısı getiren Quiksilver erkek gömlek seçenekleri daha enerjik tasarımları tercih eden kullanıcılara hitap eder ve aynı zamanda nefes alma, kuru tutma, dayanıklılık konusunda da üstün özell

Devamını oku

The Moose Bay

The Moose Bay’de, biz, açık hava maceralarında her türlü koşula hazırlıklı olmanı sağlayan dünyaca ünlü markalara ait ürünleri tek bir çatı altında birleştiriyoruz.
Hesap
Yeni Üyelik
Sosyal Medya
Ödeme Yöntemi
iyzico
3d secure
Bize Ulaşın

Hafta içi 08:30 - 17:00 arası tüm müşteri temsilcilerimiz hizmetinizde.
musterihizmetleri@themoosebay.com
0850 733 08 62

2023 ©THE MOOSE BAY
The Moose Bay bir GÖZALAN GROUP markasıdır.