TheMooseBayLogo
Favorilerim

Erkek
the moose bay blog
Filtreler

Cinsiyet

Ürün Tipi

Ürün Cinsi

Renk

Beden
XS
S
M
L
XL

Marka

Fiyat

Gömlek (27)

Columbia
Beyaz
Kırmızı
5.399,90 TL
Columbia
Beyaz
Mavi
2.699,90 TL1.754,94 TL
Columbia
Tiki Pembe
Mor
Kırmızı
+
3.299,90 TL

Kadın Gömlek

Her mevsim tercih edilen gömlekler gardıropların vazgeçilmez parçalarından biri. Özellikle kadınların hem etek hem de pantolonlarla kombinleyebildiği kadın gömlek modelleri her ortamda zarafeti temsil ediyor. Farklı aktiviteler için özel olarak üretilen gömlekler çok kullanışlı olması ve verdiği rahatlık hissi bakımından birçok kadının öncelikli tercihleri arasında yer alır.


Kadın Gömlek Modelleri Nelerdir?

Kullanım amacına uygun olarak farklı teknolojilerle üretilen kadın gömleklerini gideceğin yere ya da tarzına uyum sağlayacak şekilde seçebilirsin. Deniz ya da orman gibi ortamlarda kullanılabilecek gömlekler dışında üşüme ve terlemeye bağlı olarak özel üretilen tasarımlara da yönelebilirsin.

Yaz aylarında sıklıkla tercih edilen kısa kollu kadın gömlek ve sıfır kollu kadın gömlek modelleri sıcak nedeniyle oluşabilecek rahatsızlık hissini engellemek için özel teknolojiler kullanılarak üretilir. Omni-wick adı verilen teknoloji, terin hızlıca buharlaşmasını sağlayarak nemi ideal şekilde emer. Böylece sıcağın etkisiyle yaşanan yoğun terlemenin oluşturacağı problemleri engeller.


Piknik yapmak, yürüyüşe çıkmak gibi aktiviteler esnasında terletmeyen kadın gömlek modellerini tercih etmen vücudunun serin kalmasına olanak tanır. Aynı zamanda vücudun bakteri üremesini engelleyerek antimikrobiyal koruma sağlayan bu parçalar, havalandırma özelliği sayesinde günlük yaşamda daha rahat hareket imkanı. Aynı zamanda 50 faktör güneş koruması sağlayan bu gömlekler Omni -shade özelliğine sahip olduğundan hassas ciltler içinde oldukça uygundur.

Su geçirmez kadın gömlek modelleri yaz günlerinde sıklıkla yapılan balık tutmak, tekneyle gezmek gibi su aktiviteleri sırasında hayatını kolaylaştıracak özelliğe sahiptir. Bu gömleklerin kapüşonlu ve kapüşonsuz olmak üzere iki çeşidi vardır. Su geçirmez özellikteki bu parçalar sayesinde eğlenirken kuru kalmanın konforunu yaşayabilirsin.

Soğuk günlerde kazak gibi daha kalın giysiler tercih edilse de kadın oduncu gömleği kışlık gömlek tasarımları içinde en çok tercih edilen modeldir. Yün kumaştan üretilen bu kalın gömlekler vücudunu sıcak tutarak ideal ısıyı sunar. Genellikle ekoseli kumaşlardan üretilse de tek renk seçenekleri de mevcuttur.


Kadın Gömlekleri Nasıl Kombinlenir?

Birçok kıyafetle rahatlıkla kombinleyebileceğin gömlekler gardıropların kurtarıcı parçası olarak adlandırılır. Farklı renk, model ve desenleri olsa da mevsim özelinde tercihler ayrışabilir. Gömlekler için kombin önerileri şöyle sıralanabilir:

·   Yaz aylarında açık tonlar tercih etmen güneş ışınlarından daha fazla korunmanı sağlar. Beyaz kadın gömlek tasarımları yazın coşkusunu ön plana çıkarırken şort veya etekle tamamlanacak bej kadın gömlek modelleri şıklığını yansıtabilir.

·   Kış aylarında ise durum tam tersidir. Kışa en çok yakışan siyah kadın gömlek modelleri zıt bir renkle kombin yapıldığında oldukça göz dolduracaktır.

·   Fonksiyonel olması ve küçük parçaları saklayabilmesi bakımından cepli kadın gömlek modelleri alışveriş, spor ve eğlence gibi aktiviteler içeren yoğun bir günde size konfor sağlayabilir. Sportif bir tarz sunan bu gömlekleri pantolonlarla giyebilirsin.

·   Ceket içine ya da yakası dışarı çıkacak biçimde kazağın içine giyilecek uzun kollu kadın gömlek modelleri ile kış mevsiminde şıklığını tamamlayabilirsin.

·   Yoğun aktiviteler sırasında terlemen olasıdır. Bu noktada üşütmeni önleyecek rüzgâr geçirmeyen kadın gömlek modellerine yönelmen faydalı olabilir.

·   Trekking gibi doğa yürüyüşleri esnasında yeşil kadın gömlek tercih etmen ortamla harika bir uyum sağlayabilir.

·   Açık hava aktiviteleri için outdoor kadın gömlek tasarımları tercih ederken resmi ortamlarda daha klasik modellere yönelebilirsin.

·   Kış aylarında oduncu gömleği tercih ederken içine tişört giyerek daha spor bir hava katabilirsin.

 

 

Kadın Gömlek Fiyatları Nelerdir?

Amacınıza ve kullanım alanınıza göre doğru gömlek seçmek rahatlığın açısından oldukça önemlidir. Geniş bir yelpazeye sahip olan kadın gömlek fiyatları farklı kumaşlara ve üretimde kullanılan teknolojik özelliklere göre değişse de her bütçeye uygun aralıktadır. Doğru teknolojilerle üretilmiş ve vücuduna tam koruma sağlayacak ürünler için Columbia kadın gömlek modellerini tercih edebilirsin. Böylece yazın güneşin ve sıcağın yan etkilerinden korunurken kışın ise vücut ısını ideal dengede tutabilirsin.

Devamını oku

The Moose Bay

The Moose Bay’de, biz, açık hava maceralarında her türlü koşula hazırlıklı olmanı sağlayan dünyaca ünlü markalara ait ürünleri tek bir çatı altında birleştiriyoruz.
Hesap
Yeni Üyelik
Sosyal Medya
Ödeme Yöntemi
iyzico
3d secure
Bize Ulaşın

Hafta içi 08:30 - 17:00 arası tüm müşteri temsilcilerimiz hizmetinizde.
musterihizmetleri@themoosebay.com
0850 733 08 62

2023 ©THE MOOSE BAY
The Moose Bay bir GÖZALAN GROUP markasıdır.