TheMooseBayLogo
Favorilerim

Erkek
the moose bay blog
Filtreler

Cinsiyet

Ürün Tipi

Ürün Cinsi

Renk

Beden
41-42
42-43
43-44
45-46
46-47
27
28
29
30
31
32
33
35
36
37
38
39
40
40.5
41
41.5
41½
42
42.5
42½
43
43.5
43½
44
44.5
44½
45
46
47
48
6
41,5
41⅓
42⅔
43,5
43⅓
44,5
44⅔
45⅓
46.5
46⅔
47⅓

Marka

Fiyat

Ayakkabı (274)

Adidas
Yeşil
5.949,00 TL
Columbia
Antrasit Melanj
Açık Gri
Yeşil
6.999,90 TL

Her Tarza Uygun Rahat ve Şık Erkek Spor Ayakkabı Modelleri

Tüm gün rahat hissetmenin yolu konfor vadeden bir spor ayakkabıdan geçer! Doğa yürüyüşlerinden gündelik kullanıma kadar çeşitli anlarının en önemli parçası olabilecek erkek ayakkabı modelleri, şık bir duruş kazanmana yardımcı olur. Böylelikle kombinlerinin de vazgeçilmez bir parçası hâline gelen spor ayakkabılar, geniş kullanım ağı sayesinde dilediğin her yerde tarzını yansıtma fırsatı verir. Kaliteli, şık ve konforlu bir spor ayakkabı almak istediğinde farklı tasarım, renk seçenekleri sunan ve farklı kullanımlara uygun modellerle karşılaşabilirsin. Bu zenginlik içerisinden stilini öne çıkaran, dayanıklı ve uzun bir kullanım ömrü bulunduran modelleri erkek ayakkabı kategorimizde bulabilirsin.

Erkek Ayakkabı Modelleri Nelerdir?

Erkek ayakkabı modelleri yürüyüş esnasında, spor yaparken, gündelik kullanımlarda ve özel günlerde tercih edebileceğin şık ürünlerdir. Tarzını tamamlama fırsatı veren erkek ayakkabı modelleri, kot pantolondan eşofmana kadar birçok kıyafetinle son derece şık bir görünüm yakalamanı sağlar. Erkek ayakkabı modellerinin geniş bir ürün yelpazesine yayılmasının nedeni tasarım çeşitliliğiyle beraber farklı kullanımlara uygun bir biçimde üretilmesidir. Erkek kışlık ayakkabı modelleri; mevsim şartlarına dayanıklı, soğuktan koruyacak yapıda ve su geçirmez özellikte üretilir. Outdoor erkek ayakkabılar ise başta doğa koşulları olmak üzere her türlü açık hava aktivitesine uyum sağlayacak şekilde tasarlanır. 

Tercih ettiğin ayakkabı modeli hangisi olursa olsun dayanıklı ve uzun ömürlü olması önemlidir. Ayakkabı modellerinin, tercih edeceğin kullanım alanı ya da yapacağın aktivite fark etmeksizin yapısıyla hareketlerini desteklemesi, hafifliğiyle konfor sağlaması gerekir. Kalitesini kanıtlamış olan erkek ayakkabı markalarına yönelmek beklentilerini daha kolay karşılayabileceğin anlamına gelir. Alanında uzman markalar, kullanıcı deneyimini iyileştirmek için devamlı olarak çalışır; kaliteli ve şık ürünlerini müşterilerin beğenisine sunar. 

Erkek Spor Ayakkabı Modelleri 

Erkek spor ayakkabı modelleri kullanım alanlarına göre çeşitlilik gösterir. Doğa ve açık hava aktiviteleri için outdoor ayakkabılar, günlük kullanıma uygun spor modeller içinse sneaker ayakkabılar bulunur. Ayrıca koşu ayakkabısı, deniz ayakkabısı, yelken ayakkabısı gibi spor türlerine yönelik spesifik ürünler de mevcuttur. Aktivite türü veya kullanım alanı ne olursa olsun erkek spor ayakkabı modellerinin temel amacı seni rahat ettirmek ve hareketlerinin kısıtlanmasının önüne geçmektedir. Sen de bu temel prensipten hareketle zevkine uygun bir ürün tercih edebilirsin. 

Erkek Günlük Ayakkabı Modelleri

Rahat yapısıyla öne çıkan erkek günlük ayakkabı modelleri, adından da anlaşılacağı üzere günlük kullanıma uygun olan ürünlerden oluşur. Bu modelleri günlük gezintilerde, okul veya iş hayatında tercih edebilirsin. Genel olarak kolay giyilip çıkarılabilen bir yapıya sahiptir. Modellerin kişisel zevklere hitap eden farklı tasarımları da mevcuttur. Erkek günlük ayakkabı modellerinin bir diğer önemli özelliği ise kaymaz tabanlı olmalarıdır. Böylelikle ıslak zeminlerde ve yağmurlu günlerde kayma riskini en aza indirger. 

Erkek Outdoor Ayakkabı Modelleri

Doğayda sana eşlik eden erkek outdoor ayakkabı modelleri, zorlu arazi ve çetin patika şartları gözetilerek üretilir. Çeşitli darbelere karşı dayanıklı bir yapıya sahip olan outdoor ayakkabılar, tüm açık hava aktiviteleri için uygundur. Yapısında özel tabanlara yer veren bu ürünler, konforunu da düşünür. Bu yönüyle sadece doğa sporları için değil, gündelik yaşam için de uygun hâle gelir. Sen de bir doğa tutkunuysan hayata geçirdiğin aktiviteleri daha keyifli ve rahat kılmak için dolabında outdoor ayakkabı modellerine yer açmalısın. 

Erkek Sneaker Aya

Devamını oku

The Moose Bay

The Moose Bay’de, biz, açık hava maceralarında her türlü koşula hazırlıklı olmanı sağlayan dünyaca ünlü markalara ait ürünleri tek bir çatı altında birleştiriyoruz.
Hesap
Yeni Üyelik
Sosyal Medya
Ödeme Yöntemi
iyzico
3d secure
Bize Ulaşın

Hafta içi 08:30 - 17:00 arası tüm müşteri temsilcilerimiz hizmetinizde.
musterihizmetleri@themoosebay.com
0850 733 08 62

2023 ©THE MOOSE BAY
The Moose Bay bir GÖZALAN GROUP markasıdır.