TheMooseBayLogo
Favorilerim

Erkek
the moose bay blog
Filtreler

Cinsiyet

Ürün Tipi

Ürün Cinsi

Renk

Beden
S
M
L
XL
2XL

Marka

Fiyat

Yağmurluk (27)

Columbia
Ladin Yeşili
20.499,90 TL
Mountain Hardwear
Delta Kahve
Zeytin Yeşili
6.699,90 TL
Columbia
Lacivert
Siyah
Bal Sarısı
+
6.399,90 TL
Oakley
Siyah
4.139,90 TL2.483,94 TL

Erkek Yağmurluk

Yağışlı havalarda ıslanmayı engellemek için tasarlanan yağmurluklar, hemen hemen her mevsim giyilebilen bir ürün olmasıyla dikkat çeker. Özellikle sonbahar ve kış aylarında ilgi gören ürün, suya karşı dayanıklılık göstermesi için özel olarak tasarlanır. Erkek yağmurluk modelleri için outdoor markalarını bir arada sunan The Moose Bay ürünlerini inceleyebilirsin.


Erkek Yağmurluk Özellikleri Nelerdir?

Yağmurluklar tasarımı gereği diğer giyim ürünlerinden farklı olarak kendine has özellikler taşır. Yağmur yağmasa bile çiselemenin olduğu serin havalarda güvenilir bir seçenek olan yağmurlukların özellikleri ise şöyledir:


  • Kumaşları su geçirmez özelliğe sahiptir. Özellikle de erkek yağmurluk rüzgarlık modelleri, yağmurlu ve rüzgarlı havalarda iyi bir koruyucudur. Bu yüzden sonbahar aylarının en trend parçalarından biridir.
  • Su tutmaz bir yapıya sahip olan yağmurluklar kendine has kumaş yapılarıyla suyu kaydırarak ağırlık yapmasını önler.
  • Yansıma özelliğine sahiptirler. Hatta bunun için özel olarak üretilen modellerden biri olan reflektörlü yağmurluk erkek giyimde ön plana çıkar. Çünkü reflektörlü yağmurluklar fosforlu özelliğiyle karanlıkta ve siste parlayarak koruma sağlar.
  • Erkek yazlık yağmurluk modelleri başta olmak üzere pek çok model yalıtıma sahiptir. Buna bağlı olarak da yaz aylarında serin tutarak terin dışarı atılmasını sağlar. Aynı şekilde kış aylarında da soğuk havanın içeri girmesine izin vermez.
  • Sızdırmazlık sağlaması için dikişlerinde genellikle sızdırmazlık bandı kullanılır. Bu sayede aşınmaya karşı da dayanıklılık gösterirler.

Özgün Stil Sunan Erkek Yağmurluk Modelleri Hangileridir?

Erkek yağmurluk modelleri farklı tasarımları ve modelleriyle ön plana çıkar. Örneğin oversize yağmurluk erkek giyimde çok fazla tercih edilir. Diğer yağmurluk modellerine oranla bol yapılarıyla gün içinde hareket kolaylığı sağlarlar. Günlük, rahat ve şık kombinler oluşturulmasında da avantaj sunar. Buna benzer şekilde erkek uzun yağmurluk modelleri de fazlasıyla talep görür. Kalça ve bacak kısmını örterek ıslanmasını önleyen uzun yağmurluklar, aynı zamanda vücudun sıcaklığını korumasına yardımcı olur. Dikkat çeken yağmurluk modellerinden biri olan outdoor erkek yağmurluk ise outdoor yaşam tarzını benimseyenler için oldukça idealdir. Outdoor yağmurluklar gün içinde aktif kalabilmen için esneyebilme kabiliyeti sağlar.

 

Farklı renklerde tasarlanan yağmurluk modelleri kombin yaparken kolaylık sağlar. Özellikle de siyah erkek yağmurluk modelleri her renge uyum sağlayarak kendi tarzını oluşturmana yardımcı olur. Rengiyle gücü ve cesareti temsil eden kırmızı erkek yağmurluk modelleri de suya karşı koruyuculuk sağlamakla birlikte eşsiz bir deneyim sunar. Klasikleşmiş yağmurluk stillerinden biri olan sarı erkek yağmurluk modelleri ise hem kırsal hem de şehir içi kombinlerinde sana eşlik eder. Bunun dışında fosforlu özelliğiyle karanlıkta parlayan fosforlu yağmurluk erkek giyim için emniyetli bir çözüm ve avantaj sunar. Daha modern ve özgün bir tarz yaratmak içinse erkek yağmurluk yarım fermuarlı modeller tercih edilebilir.


Erkek Yağmurluk Seçiminde Hangi Markalar Tercih Edilmeli?

Mountain Hardwear ve Columbia erkek yağmurluk üretiminde ön plana çıkan markalardandır. Gelişmiş tekstil teknolojisinden yararlanan bu markalar oldukça şık ve dayanıklı yağmurluklar tasarlar. Ürettiği ürünlerde Omni-Tech™ teknolojisini kullanan Columbia, su geçirmez, ve nefes alabilir kumaşı ile avantaj sağlar. Ayrıca ısının içerde kalmasını sağlayan %100 polyester sık dokulu file astara sahip ürünleri markayı daha cazip kılar. Seyahat ve yürüyüş için kullanıma uygun yağmurluklar üreten Mountain Hardwear ise ürünlerinin hafifliği ile ön plana çıkar. Yağmurluk üretiminde %100 geri dönüşümlü naylon kumaş kullanan Mountain Hardwear, spor için yağmurluk arayanların yardımcısı olur. Kolayca katlanabilen yağmurlukları çantana yerleştirerek yağmurlu havalara karşı önlemini alabilirsin. 


Erkek Yağmurluk Fiyatları Ne Kadar?

Yeni nesil teknolojilerle tasarlanan ürünler birbirinden farklı fiyatlarda sunulur. Yağmurluğun sahip olduğu donanım arttıkça fiyatı da aynı oranda artar. Kumaş yapısı başta olmak üzere çeşitli etkenler fiyatları belirler. Nefes alabilen kumaşlarla tasarlanan yağmurluklar diğerlerine göre daha farklı fiyatlarla sunulabilir. Nefes alamayan kumaşlar teri dışarı atamadığı için aşırı terlemeye yol açabilir. Bu da konfor seviyesini en aza indirir. Nefes alabilen kumaşlar ise teri dışarı atar ve daima kuru hissettirir. Sende tüm detayları göz önünde tutarak, ihtiyacını karşılayacak bir yağmurluk bulabilirsin. The Moose Bay ürünlerini inceleyebilir ve indirimleri takip edebilirsin. En cazip yağmurluk fiyatları erkek giyim seçenekleri arasında seni b

Devamını oku

The Moose Bay

The Moose Bay’de, biz, açık hava maceralarında her türlü koşula hazırlıklı olmanı sağlayan dünyaca ünlü markalara ait ürünleri tek bir çatı altında birleştiriyoruz.
Hesap
Yeni Üyelik
Sosyal Medya
Ödeme Yöntemi
iyzico
3d secure
Bize Ulaşın

Hafta içi 08:30 - 17:00 arası tüm müşteri temsilcilerimiz hizmetinizde.
musterihizmetleri@themoosebay.com
0850 733 08 62

2023 ©THE MOOSE BAY
The Moose Bay bir
markasıdır.