TheMooseBayLogo
Favorilerim

Erkek
the moose bay blog
Filtreler

Cinsiyet

Ürün Tipi

Ürün Cinsi

Renk

Beden
XS (17)
S (18)
M (18)
L (18)
XL (18)
34 (3)
35 (3)
37 (3)
8 (13)
10 (13)
12 (13)
14 (11)
XS/8 (2)
S/10 (2)
M/12 (2)
L/14 (2)
XL/16 (2)
10/M (2)
12/L (2)
14/XL (2)
8/S (2)
2T (5)
3T (5)
4T (5)

Marka

Fiyat

Mont (41)

Columbia
Koyu Safir Mavisi
Mavi
Fuşya
+
10.849,90 TL5.967,45 TL
Columbia
Siyah
Koyu Yeşil
Shark Melanj
10.099,90 TL5.554,95 TL
Columbia
Mor
5.899,90 TL3.244,95 TL

Minik Kâşiflere Özel Çocuk Outdoor Mont Modelleri

Çocuk outdoor mont modelleri; yağmur, kar, rüzgâr gibi olumsuz hava koşullarına karşı çocuğunu korur ve doğayla iç içe olduğu zamanları daha konforlu geçirmesini sağlar. Bu mont modelleri aynı zamanda vücut ısısını da dengeler. Böylelikle çocuğun doğayı keşfederken kendini güvende hisseder. Kamp ve yürüyüş gibi doğa sporları için rahatlıkla tercih edilebilen outdoor çocuk montları; minik kâşiflerin tarzlarına uygun seçim yapmalarına da fırsat verir. Sen de erkek ve kız çocuklarına özel hazırlanan montlar arasında pek çok renk ve tasarım alternatifi bulabilirsin. Hem kaliteli hem şık çocuk mont modelleri için kategorimizi keşfedebilir, beğendiklerini güvenle satın alabilirsin.

Erkek ve Kız Çocuk Mont Modelleri ve Özellikleri

Şehir hayatından outdoor yaşama kadar her alanda kullanılabilen erkek ve kız çocuk mont modelleri; farklı gereksinimler, renk, kalite ve tasarım ekseninde çeşitlenir. Örneğin şehir yaşamı ve günlük kullanım için kız ve erkek çocuk parka mont alternatiflerini değerlendirebilirsin. Erkek ve kız çocuk mont modelleri, outdoor yaşam ve açık hava aktivitelerin için de büyük önem taşır. Bu noktada rotanı vücut ısısını koruma noktasında üstün başarı gösteren ve aynı zamanda hafif olan modellere çevirebilirsin.

Kız ve erkek çocuk mont modelleri arasında öne çıkan bir diğer ürün ise kış sporları için uygun olan ürünler. Bu sayede çocuğunun kış tatilinde yapacağı spordan daha fazla keyif almasını sağlayabilirsin.

Çocuk Kaz Tüyü Mont Modelleri

Hafif, sağlıklı ve uzun ömürlü olan kız ve erkek çocuk kaz tüyü mont modelleri, ısı yalıtımı konusunda da üstün performans gösterir. Böylelikle hem esneklik hem vücut ısısının korunmasını sağlar. Bu mont modelleri arasında su itici teknolojiden yararlanan ürünler de bulunur. Böylece yağışlı havalarda çocuğunun ıslanmasını engeller. Sen de kaz tüyü mont modellerini tercih ederek çocuğunun rahat hissetmesini ve dışarıda olduğu zamanlarda üşümeden vakit geçirmesini sağlayabilirsin. 

Çocuk Parka Mont Modelleri

Erkek ve kız çocuk parka mont modelleri, kalın yapısıyla çetin hava koşulları için ideal bir seçenektir. Boynu kapatan yapısı ve kapüşonuyla soğuk havanın içeri girmesine izin vermez. Aynı zamanda dizlere kadar uzanan çocuk parkaları, rüzgârlı ve sert havalarda güvenle kullanılabilir. Çocuğunu sıcak tutabilecek kışlık çocuk mont modeli arayışındaysan tercihini parkalardan yana yapabilirsin.

Erkek ve Kız Çocuk Su Geçirmez Mont Modelleri

Çocukların için mont arıyorsan birçok kıstası göz önünde bulundurabilirsin. Montların sıcak tutması, uzun ömürlü ve hafif olması bu niteliklerin başında gelebilir. Ancak bunlarla beraber montun su geçirmez olması da bir hayli önemlidir. Kız ve erkek çocuk su geçirmez mont modelleri sayesinde yağışlı havalarda herhangi bir kaygı yaşamazsın. Genellikle kapüşonlu bir tasarıma sahip olan çocuk su geçirmez mont modelleri sayesinde sadece yağışlı havalar için önlem almakla kalmaz, çocuğunun tarzına da şık bir dokunuş yapabilirsin.

Çocuk Kayak Montu Modelleri

Kış sporları için imal edilen çocuk kayak montu modelleri, özel bir tasarıma sahiptir. Suya dayanıklı olan erkek ve kız çocuk kayak montu çeşitleri, soğuk hava koşullarında ısı kaybı yaşanmasının önüne geçer. Aynı zamanda nefes alabilen bu ürünler, minik kâşiflerin spor yaparken terlemesini önler ve daha rahat hareket edebilmesini sağlar. Birçok farklı renk ve tasarımda üretilen kız ve erkek çocuk kayak montları arasından çocuğunun beğenisine uygun seçenekleri kolayca bulabilirsin.

Erkek ve Kız Çocuk Kışlık Outdoor Mont Özellikleri

Doğa yürüyüşlerinden kampçılığa, kış sporlarından şehir yaşamına kadar yaygın bir kullanıma sahip olan erkek ve kız çocuk outdoor mont modelleri, ilk olarak ısı yalıtımıyla dikkat çeker. Farklı hava şartlarına uygun model seçenekleri sunan kız ve erkek çocuk kışlık montlar; hareket kolaylığı tanır ve nefes alabilir malzemelerle imal edilir. Böylelikle minik kâşiflerin outdoor aktiviteleri çok daha keyifli hâle gelebilir. Kışlık outdoor montların bir diğer özelliği ise su geçirmeyen yapılarıdır. Ayrıca dayanıklı olduklarından kolay kolay yıpranmayan bu ürünler, sahip oldukları farklı sayı ve boyuttaki cepleriyle işlevseldir.

Çocuk Mont Seçim ve Kombin Önerileri

Verimli ve uzun ömürlü kullanım için bazı kriterlere dikkat ederek mont tercihi yapman gerekir. Bu kıstasların ilk sırasında ise ürünün kullanım alanı yer alır. Kış sporları için bir ürün arıyorsan çocuk kayak montlarına yönelmek doğru olur. Genel kullanım ve açık alan aktivitelerine yönelik bir arayışın varsa bu kez listene kız ve erkek çocuk outdoor

Devamını oku

The Moose Bay

The Moose Bay’de, biz, açık hava maceralarında her türlü koşula hazırlıklı olmanı sağlayan dünyaca ünlü markalara ait ürünleri tek bir çatı altında birleştiriyoruz.
Hesap
Yeni Üyelik
Sosyal Medya
Ödeme Yöntemi
iyzico
3d secure
Bize Ulaşın

Hafta içi 08:30 - 17:00 arası tüm müşteri temsilcilerimiz hizmetinizde.
Sizlere daha hızlı geri dönüş yapabilmemiz için tüm talep ve isteklerinizi web sitemizde yer alana iletişim formu üzerinden veya musterihizmetleri@themoosebay.com e-posta adresimizden bize iletebilirsiniz. Anlayışınız için teşekkür ederiz.
musterihizmetleri@themoosebay.com
0850 733 08 62

2023 ©THE MOOSE BAY
The Moose Bay bir
markasıdır.