TheMooseBayLogo
Favorilerim

Erkek
the moose bay blog
Filtreler

Cinsiyet

Ürün Tipi

Ürün Cinsi

Renk

Beden
XS (34)
S (37)
M (37)
L (37)
XL (26)
30 (2)
32 (2)
33 (2)
34 (13)
36 (13)
38 (13)
40 (13)
42 (10)
44 (9)
46 (5)

Marka

Fiyat

Pantolon (50)

Columbia
Siyah
Kahverengi
5.999,90 TL
Columbia
Siyah
Koyu Lacivert
Koyu Gri
+
3.599,90 TL
Columbia
Siyah
6.499,90 TL3.574,95 TL

Doğada Tarzını Yansıtacak Kadın Pantolon Modelleri

Şehrin kalabalığından uzaklaşıp doğanın tadını çıkarmaya hazır mısın? Üstelik zorlu hava koşullarından etkilenmeden! Günlük yaşamın ve özel günlerin en çok tercih edilen kıyafetlerinden biri olan kadın pantolonları, doğa aktivitelerinde de sana eşlik ediyor. Bu ürünler, doğayla ahenkli bir kombin yakalarken rahat hissetmene de yardımcı oluyor. Sen de aktivitene uygun kadın pantolon çeşitleriyle kamptan trekkinge kadar birçok etkinlikte arzu ettiğin konfora erişebilirsin. Kadın pantolon modelleri arasında farklı tasarım anlayışına sahip, renk ve kumaş çeşitliliği sunan ürünlerle karşılaşabilirsin. Zevklerine ve ihtiyaçlarına hitap eden, o eşsiz parçaya kavuşmak istiyorsan gel birlikte keşfe çıkalım!

Kadın Pantolon Modelleri Nelerdir?

Kadın pantolon modelleri, her ortama uygun seçenekleriyle geniş bir kullanım alanına sahiptir. Öyle ki özel gün ve gecelere uygun pantolon da bulabilirsin, günlük yaşamda tarzına katkı sunacak pantolon çeşitleri de. Benzer bir durum outdoor aktivitelerin için de geçerli. Doğa koşullarına uygun, dayanıklı ve tarzını yansıtmana yardımcı olacak pek çok kadın outdoor pantolon modeli bulunur. 

Kalitesi ve uzun kullanım ömrüyle de öne çıkan kadın outdoor pantolon modelleri tercih ettiğin aktiviteye göre farklı işlevsel özellikler sunar. Örneğin kayak tatiline gittiğinde bembeyaz karın tadını çıkarmak için kayak pantolonlarına yönelebilirsin. Su geçirmez özellikte bir ürün aradığında softshell pantolonlar devreye girerken tayt formundaki pantolonlar da hareket özgürlüğüne kavuşmana yardımcı olur. Farklı kadın pantolon modellerini inceleyerek kendine en uygun ürünleri kolaylıkla bulabilirsin.

Kadın Kayak Pantolonu Modelleri

Kış tatilinin en gözde aktivitelerinin başında gelen kayak için özel ekipman ve kıyafetlere ihtiyacın var. Kayak yaparken özellikle kadın kayak pantolonu modelleri rahat hissetmeni ve hareket özgürlüğü kazanmanı sağlar. Böylece kayaktan aldığın hazzı artırabilir, aktiviteyi daha keyifli bir hâle getirebilirsin. Rüzgâra dayanıklı ve su geçirmez yapıda imal edilen kadın kayak pantolonları doğa koşullarına uyum sağlamana da yardımcı olur. Bu pantolonların kalça bölgesindeki koruyucu dolguları sayesinde kayak yaparken düşmekten korkmana da gerek yok. Dolgular, düşme anında alacağın darbelere karşı koruma sağlar.

Kadın Tayt Pantolon Modelleri

Rahatlık arıyorsan kadın tayt pantolon seçenekleri seni bekliyor. Sunduğu konfor ve esnekliğin yanı sıra tayt pantolonların bazı modelleri outdoor aktiviteler için de oldukça uygun. Nefes alan ve ter emici yapısı sayesinde başta trekking olmak üzere katıldığın tüm outdoor aktiviteleri daha konforlu hâle getirir. Aşınmaya dayanıklı kumaşlarla imal edilen bu ürünler, aynı zamanda yüksel bel tasarımlarıyla da taytın kaymadan üzerinde kalmasına yardımcı olur. Örneğin Omni-Wick™ teknolojisiyle geliştirilen Columbia kadın pantolonlarıyla hareket hâlindeyken hem kuru kalmanın hem hareket özgürlüğünün tadını çıkarabilirsin.

Kadın Softshell Pantolon Modelleri

Su basıncına ve darbeye karşı ekstra dayanıklı olan kadın softshell pantolon modelleri, pek çok açıdan doğa koşullarında vakit geçirmenizi daha kolay hâle getirir. Üç katlı şekilde tasarlanan kumaşlarla imal edilen softshell pantolonlar, su kaydırıcı ve vücudu sıcak tutma özelliğiyle öne çıkar. Kadın softshell pantolonları esnek yapısıyla doğa aktivitelerinizde hareket özgürlüğünüz sınırlanmadan zaman geçirmenize imkân tanır. Bu pantolonların bir diğer cezbeden özelliğiyse nefes alabilir yapısıdır. Yaptığınız aktivite ister trekking ister koşu olsun, nefes alan kumaşıyla teri anında dışarı atar ve her zaman kuru kalmanızı sağlar.

Kadın Kışlık Outdoor Pantolon Modelleri

Kış aylarında açık hava aktiviteleri gözünüzü korkutmasın. Mevsim koşullarına uyum sağlamana yardımcı olan kadın kışlık outdoor pantolon modelleri sayesinde unutulmaz deneyimler yaşayabilirsin. Yüksek yalıtım performansı vadeden ürünler, vücut ısını muhafaza ederken su geçirmezliğiyle de yağmur, kar gibi hava koşullarından etkilenmemeni sağlar. Kışlık outdoor pantolon modelleri arasında vücudunu saran veya ekstra hareket özgürlüğü tanıyan daha esnek modeller de bulabilirsin.

Kadın kışlık pantolon modelleri tasarım anlayışlarıyla da öne çıkar. Seçenekler arasında yüksek ve düşük bel, dar ve bol parça seçenekleriyle beraber diz ve kalça bölgelerinde dolgu buluna

Devamını oku

The Moose Bay

The Moose Bay’de, biz, açık hava maceralarında her türlü koşula hazırlıklı olmanı sağlayan dünyaca ünlü markalara ait ürünleri tek bir çatı altında birleştiriyoruz.
Hesap
Yeni Üyelik
Sosyal Medya
Ödeme Yöntemi
iyzico
3d secure
Bize Ulaşın

Hafta içi 08:30 - 17:00 arası tüm müşteri temsilcilerimiz hizmetinizde.
Sizlere daha hızlı geri dönüş yapabilmemiz için tüm talep ve isteklerinizi web sitemizde yer alana iletişim formu üzerinden veya musterihizmetleri@themoosebay.com e-posta adresimizden bize iletebilirsiniz. Anlayışınız için teşekkür ederiz.
musterihizmetleri@themoosebay.com
0850 733 08 62

2023 ©THE MOOSE BAY
The Moose Bay bir
markasıdır.