TheMooseBayLogo
Favorilerim

Erkek
the moose bay blog
Filtreler

Cinsiyet

Ürün Tipi

Ürün Cinsi

Renk

Beden
S (2)
S/M (1)
M/L (3)
XL (2)
STD (185)

Marka

Fiyat

Çanta (193)

Columbia
Siyah
Lacivert
Siyah
+
2.999,90 TL

Fonksiyonel ve Kullanışlı Erkek Çanta Modelleri

Erkek çantaları hem günlük hayatta hem outdoor aktivitelerde pek çok eşyanı yanında taşımana yardımcı olur. Bu çantaları portatif yapısı sayesinde birçok yere rahatlıkla götürebilirsin. Farklı tasarımlara sahip erkek çantalarında kıyafet, teknolojik ekipman, ayakkabı, uyku tulumu ve ufak aksesuarları saklamak için özel gözler ya da cepler bulunur. Seyahatlerini ve doğa yürüyüşlerini daha pratik hâle getirebilecek bu çantalar kaliteli malzemelerden üretildiği için uzun süre boyunca sana eşlik eder.

Kamp, trekking, hiking gibi outdoor aktivitelerde yanında götürebileceğin erkek çanta modelleri arasında seçim yaparken ürünlerin kapasitesini kontrol edebilirsin. Örneğin uzun süren kampçılık ve dağcılık faaliyetlerinde minimum 25 litrelik çantalar senin için daha kullanışlı olabilir. Aynı çantaları yurt dışına seyahate çıkarken de değerlendirebilir, tatil boyunca ihtiyaç duyabileceğin birçok eşyayı beraberinde götürebilirsin. Kategorimizdeki erkek çanta modelleri arasından ihtiyacına uygun seçeneği kolayca keşfedebilirsin.

Erkek Çanta Modelleri Nelerdir?

Erkek çanta çeşitleri renk, malzeme türü, kapasite ve kullanım biçimine göre sınıflandırılır. Kullanışlı tasarımlara sahip erkek çantalarını sırtına, beline ya da omzuna takabilirsin. Farklı vücut ölçülerine göre ayarlanabilen çantaların askı kısımlarında yer alan pedler sayesinde bedeninde herhangi bir kızarıklık, yaralanma ya da rahatsızlık hissi olmadan saatler boyunca yürümek mümkündür. Çantaları elinde taşımak istediğinde yeterince yumuşak ve sağlam tutma sapını kullanabilirsin.

Kamplarda ya da seyahatlerde aradığın kıyafete, ekipmana veya aksesuara pratik biçimde ulaşmak istiyorsan özel bölmelere sahip erkek çantaları biçilmiş kaftan. Sadece birkaç saniye içinde anahtarlarını, pasaportunu, şarj aletini ya da su şişeni el yordamıyla bulabilir, yolculuk sırasında zaman kaybetmeden ihtiyacını karşılayabilirsin. Hangi çantanın sana uygun olduğunu bulmak istiyorsan farklı modellerin sunduğu avantajları kıyaslayarak nihai kararını verebilirsin.

Erkek El Çantası Modelleri

Erkek el çantaları kompakt yapısı sayesinde günübirlik seyahatlerden outdoor aktivitelerine kadar hemen her yerde ihtiyaç duyabileceğin önemli ekipmanları muhafaza etmek için yeterlidir. Bu çantalarla anahtar, cüzdan, kitap, akıllı telefon, tablet gibi eşyaları yanında kolaylıkla taşıyabilirsin. Erkek spor çantası olarak da kullanabileceğin omuz çantalarıyla spor ekipmanlarını gittiğin her yere götürebilirsin.

Bazı el çantası modellerinde köpük dolgulu omuz askısı bulunur. Bu askıyı kullanmadığın zamanlarda çıkarabilir, kullanım esnasında da ekstra konforlu hissedebilirsin. Farklı renk alternatifleriyle satışa sunulan el çantaları arasından seçim yaparken bu ürünleri hangi kıyafetlerle bir arada kullanacağını da dikkate alabilirsin. 

Erkek Sırt Çantası Modelleri

Geniş kullanım alanına sahip erkek sırt çantalarını hem doğa aktivitelerinde hem uzun yolculuklarda işlevsel bir aksesuar olarak değerlendirebilirsin. Birkaç tane büyük gözü ve çok sayıda küçük cebi bulunan bu çantalarda dizüstü bilgisayar için özel bir bölme de bulunur. Evden ve iş yerinden uzaktayken çeşitli işlerini halletmek istiyorsan teknolojik ekipmanlarını beraberinde götürebilir, dilediğin birçok yeri ofise dönüştürebilirsin. Ayarlanabilir göğüs kayışı, dolgulu omuz askıları, anahtar klipsi, yumuşak dolgulu alt panel ve taşıma sapına sahip sırt çantalarıyla ekstra konforlu hissedebilirsin.

Erkek Bel Çantası Modelleri

Erkek bel çantaları ihtiyaç duyabileceğin bazı eşyalara kolayca ulaşmanı sağlar. Su şişeni, akıllı telefonunu, cüzdanını, saatini ya da koşu ekipmanlarını yanında taşımak istiyorsan bel çantalarını tercih edebilirsin. Çantanın askısını vücut ölçüne göre ayarladıktan sonra dakikalar boyunca yürüyebilir ya da koşabilirsin. Bordo, gri, kahverengi, yeşil gibi farklı renk seçenekleri bulunan bel çantaları arasından tarzına ve zevkine uygun modeli kolaylıkla bulabilirsin.

Erkek Omuz Çantası Modelleri

Yolculuk veya outdoor aktivite sırasında çantanı çıkarmadan dilediğin ekipmana ulaşabilmek istiyorsan omuza asılan modelleri tercih edebilirsin. Bu çantalar, ince ve düz yapısı sayesinde birçok yere de rahatlıkla sığar. Ayrıca erkek omuz çantalarının klasik tarza yakın tasarımları da çantayı işe veya özel bir davete giderken kullanabilmene de imkân sağlar. Bazı omuz çantaları su geçirmez kumaşlardan imal edilir. Böylece yağmurlu ve karlı günlerde çantandaki eşyaların ıslanmasını önleyebilirsin.

Her Daim Yanında Olan Erkek Seyahat Çantası Modelleri

Hafif ve kompakt yapısı sayesinde taşıması çok kolay olan erkek seyahat çantaları aynı zamanda günlük kullanım için de idealdir. Okula ya da işe giderken tercih edilebilecek bu çantalar, ergonomik tasarımı sayesinde bel, omuz ya da sırt ağrısı olmadan çok sayıda eşyayı taşımana yardım eder. Bol gözlü ve cepli olan seyahat çantalarıyla eşyalarını kolaylıkla kategorize edebilir, aradığını hızlıca bulabilirsin.

Elde ya da omuzda taşınabilen erkek seyahat çantalarını alışveriş çıkarken de yanında bulundurabilir, zaman içinde plastik poşet kullanımını sıfıra indirebilirsin. Hafif ve ince kumaşlardan üretilen el çantalarının içine marketten aldıklarını yerleştirebilir, fazla poşet taşıma derd

Devamını oku

The Moose Bay

The Moose Bay’de, biz, açık hava maceralarında her türlü koşula hazırlıklı olmanı sağlayan dünyaca ünlü markalara ait ürünleri tek bir çatı altında birleştiriyoruz.
Hesap
Yeni Üyelik
Sosyal Medya
Ödeme Yöntemi
iyzico
3d secure
Bize Ulaşın

Hafta içi 08:30 - 17:00 arası tüm müşteri temsilcilerimiz hizmetinizde.
musterihizmetleri@themoosebay.com
0850 733 08 62

2023 ©THE MOOSE BAY
The Moose Bay bir
markasıdır.